Friday, 15 March 2013

Apa khabar Kaki Anime semua.

Ini merupakan entri pertama saya untuk blog ini, maaflah kalau cara penulisan itu kelihatan agak skema sikit sebab untuk post pertama ini tidak ada benda untuk dikongsikan kerana fokus utama blog ini adalah penulisan artikel mengenai dunia Anime samada artikel mengenai anime, jalan cerita, dan luahan pandangan saya mengenai sesuatu anime.

     Saya meminati anime jepun ini bermula di bangku sekolah menengah dimana pada waktu itu Animax telah memaparkan banyak anime-anime yang menarik bagi saya. Setelah tamat persekolahan, saya telah menemui satu SIFU memang gila anime, sanggup pergi konsert-konsert anime dan kami janji akan pergi ke Jepun apabila tamat belajar nanti. WOW! impian besar perlu bajet besar nampaknya kena mula simpan duit dan jimat cermat. Apa-apa hal, dia memang banyak berkongsi anime dan banyak mengetahui info-info terkini mengenainya.

     Tiada apa lagi untuk entri pertama saya, sedikit perkongsian mengenai anime-anime yang menarik dari dulu hingga ke hari ini.

Yu Yu Hakusho

One Piece

Dragon Ball


Saya harap blog ini dapat membantu Kaki Anime luar sana untuk berkongsi pandangan dan perasaan mereka mengenai dunia kegemaran kita ini.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Powered by Blogger.

Google+ Followers

Blogger templates

Search This Blog

- Copyright © Kaki Anime Malaysia -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -